Danske Spil Tips 13

Home » Danske Spil Tips 13

Selvom Tips 13 efterhånden har en del år på bagen, er tipping stadig vældigt populært blandt danskerne. Måske har du hørt om Tips 13, eller måske vil bare gerne vide lidt mere om Tips 13, og hvordan det fungerer. Tips 13 er en sjov måde at spille på, og kan give mange forskellige udfald. Men hvornår så Tips 13 dagens lys, og hvordan spiller du egentlig på en Tips 13? Her kan du få et indblik i Tips 13 baggrundhistorie samt få informationer om, hvordan du spiller en Tips 13.

Kort om Danske Spil

Dansk Spil er Danmarks ældste og samtidigt største spiludbyder. På Danske spil kan man foruden de klassiske Tips og Oddset, også spille Lotto, Quickskrab, Poker, Bingo, Casino og hestespil. Danske Spils popularitet understøttes også af, at man på Danske Spil kan spille på mange af de begivenheder, der optager danskernes interesse heriblandt, Melodigrandprix, valg, X-Factor, Vild med dans og Dronningens nytårstale.

Derudover er Danske Spil 80 procent statsejet, hvilket betyder, at en del af Danske Spils overskud går til velgørenhed og statskassen. Derfor ryger en del af de penge, som du spiller hos Danske Spil, tilbage i samfundet. Derudover er Danske Spil godkendt af den danske spillemyndighed, hvorfor du på Danske Spil ikke skal bekymre dig om at blive snydt.

Tips 13

Tips 13 er et af de ældste spil hos Danske Spil. Tips 13 handler om at gætte udfaldet på 13 eller 12 kampe, typisk gældende en fodboldkamp. Prisen på et tip varierer efter, hvor mange krydser du sætter på din kupon. Førhen kunne man kun tippe i weekenden, hvor weekendens Tips 13-kampene om lørdagen ofte kun bestod af udelukkende engelske kampe. Om søndagen var Tips 13 kampene derimod mere danskprægede.

I dag er det til gengæld muligt at tippe alle ugens dage, hvorfor du kan tippe fra mandag til søndag. En Tip 12 kan spilles fredag og lørdag. Tips 13 koster en krone per række, mens Tips 12 koster to kroner per række. En af de bedste ting ved Tips 13 er, at der er en såkaldt milliongaranti.

Det vil sige, at Danske Spil hver lørdag og søndag garanterer mindst en million i præmier til en enlig 13’er. En enlig 13’er betyder, at du uanset hvor mange, der har spillet lørdag eller søndag, vil være garanteret mindst en million kroner, hvis du som den eneste rammer 13 rigtige på din tipskupon. Danske Spils Tips 13 milliongaranti er i høj grad med til at gøre weekendens tipping ekstra interessant.

Hvordan fungerer Tips 13?

Grundlæggende er Tips 13 et puljespil, hvilket betyder, at dem med fleste rigtige felter deler puljen. På denne måde gælder det altså om at gætte overraskelserne på kuponen, da du spiller mod andre spillere og ikke dig selv.

Halv- og helgardering

Vil du øge dine chancer for at ramme 13 rigtige, kan du benytte dig af halvgardering på din kupon. Halvgardering betyder, at du vælger to udfald i en given kamp i stedet for ét. Ønsker du at øge dine chancer for at vinde, kan du også benytte dig at helgardering på din kupon. Ved helgardering vælger du alle tre udfald på en given kamp, og der er derfor større chance for at du vinder.

Præmiepuljer

En præmiepulje på op til 100.000 kr. Angiver det samlede minimumsbeløb som udbetales, hvis én eller flere spillere har 13 rigtige. Præmiepuljen fordeles herefter ligeligt mellem spillerne, hvis flere af spillerne har 13 rigtige.

Ved Jackpot gælder samme procedure for 250.00 kr. eller mere. Jackpotpuljen er dog større, da Danske Spil har tilført førstepræmien ekstra penge. På Danske Spils hjemmeside, kan du tjekke resultaterne af de kampe, som du har tippet på. Overvejer du at sætte dine penge på andet end Tips 13, kan du på Danske Spil finde mange flere spil, der, ligesom Tips 13, kan spilles via din telefon eller tablet.

Sådan fungerer tipssystemerne

Der findes tre forskellige tipssystemer, og du vælger selv hvilken, du ønsker at benytte dig af. De tre systemer kaldes matematiske-, reducerede- og udgangsrækkesystemer. Hvilket system du vælger, kommer an på, hvor mange hel- og halvgarderinger du ønsker at lave. Vil du gerne mange garderinger, vil det hurtigt løbe op, hvis du bruger et matematisk system. Vil du lave få garderinger, kan det bedre betale sig at benytte et reducerede- eller udgangsrækkesystem.

Derudover kan du også spille på enkeltrækker, som derimod ikke fungerer som et system. Denne mulighed kan du vælge, hvis du ønsker at spille få rækker. Med enkeltrækker er det dog betydeligt sværere at ramme plet, da du har markeret færre chancer for at vinde, end hvis du spillede på et reduceret- eller udgangsrækkesystem.  

Recent Comments

No comments to show.
Recent News