7 Kabale til Android

Home » 7 Kabale til Android

Er du vild med det klassiske spil 7-kabale? Så skal du læse med her.

Kabalespillet, du kan spille alene, er nemt at lære og giver dig hyggelige stunder på farten.

Hvad venter du på? Skynd dig at downloade kabalespillet til din Android nu!

Sjove kortspil til din Android

Elsker du 7-kabale, kan du sikkert også finde mange andre sjove kortspil, som er noget for dig, inde på kortspil.org. Der findes en lang række kabalespil til din Android, udover det populære spil 7-kabale. Du kan for eksempel spille kabalespil med forskellige temaer, Hjerterfri, Spar og forskellige udgaver af Gin Rummy.

Androids unikke 7-kabale

Det klassiske kabalespil er smart at have på din telefon til tidspunkter, hvor du skal fordrive tiden og samtidig gerne vil bruge din hjerne lidt. Du træner taktik, hukommelsen og kreativitet, når du lægger kabale. Også når det er på telefonen.

Android har lavet en udgave af 7-kabale, hvor der er ekstra funktioner, som gør spillet endnu sjovere. Her kan du se nogle af de specielle funktioner:

 • Vælg mellem flere sprog
  • Vælg, om du vil trække et eller tre kort fra sættet ad gangen
  • Vælg, om du vil spille med venstre eller højre hånd
  • Forskellige baggrunde og kort med forskellige designs
  • ’Klik og træk’-funktion: Når du klikker på et kort, kan det automatisk flytte til det rette sted.
  • HINT kan guide dig til dit næste træk
  • Gem automatisk ufuldført spil
  • Ubegrænset FORTRYD
  • Få ekstra point, hvis du vinder spillet

Hvis du er en garvet kabalespiller, så vil du få endnu mere glæde af alle de udvidede funktioner i denne udgave af 7-kabale. Det giver også spillet noget ekstra i forhold til at spille det med et almindelig sæt kort.

Reglerne til 7-kabale

Kabaler er som regel et kortspil, man spiller alene. Det er derfor en rigtig god måde at fordrive ventetid ved fx lægen, i lufthavnen eller på en længere togtur. 7-kabale består af et nemt regelsæt, så du hurtigt kan lære det, selvom du ikke har spillet før.

Start med at blande kortene og lav syv bunker, hvor alle kortene vender med bagsiden opad undtagen den første bunke til venstre. Spiller du på din Android slipper du selv for at blande kortene, og så fylder kabalespillet heller ikke så meget i forhold til, hvis du skulle sidde med et helt kortspil.

Derefter lægger du et kort opad på anden bunke til venstre og fortsætter med at lægge et kort med bagsiden opad på de resterende bunker til højre. Sådan fortsætter du, indtil det sidste kort vender opad på sidste bunke til højre.

De resterende kort bliver til bunken. Du kan enten spille med, at du skal trække ét eller tre kort op ad gangen fra bunken. Spillet går ud på, at du skal samle alle kulør i egen bunke, og alle fire bunker skal starte med es. Du kan stable bunker i nummereret rækkefølge, hvor de skiftevis skal være rød og sort kulør. Læs uddybende regler inde på spillet i Android-appen.

Read More

Recent Comments

No comments to show.
Recent News